"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acemi kasaplar hastaneye akın etti

12 Eylül 2016, Pazartesi 13:09
Tokat'ta Kurban Bayramı dolayısıyla kurban keserken yaralananlar hastanelere akın etti.

Tokat'ta Kurban Bayramı namazının kurbanlıklarını alanlar, belediyenin belirlediği kesim yerlerine gitti. Burada büyük ve küçükbaş hayvanlar peş peşe kurban edildi. Belediye kesim yerlerinin dışında boş arsalarda da kesim yapıldığı görüldü. Kurban keserken vücutlarının çeşitli yerlerini yaralanan 20 kişi ise Tokat Devlet Hastanesi acil servise başvurdu. Çoğunlukla ellerini, kollarını ve bacaklarını yaralayan acemi kasaplar burada tedaviye alındı. Akşama kadar sayının artabileceği belirtildi. 

Hastaneye başvuranlardan Serdar Çiçek, "İneği keserken bacağımızı kestik. Çok şükür bir şeyimiz yok" dedi.

DHA

Etiketler: tokat, acemi kasap
Okunma Sayısı: 1729
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı