"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Açığa alınan subayların göreve alındığı'' iddiası hakkında açıklama

19 Temmuz 2017, Çarşamba 22:29
Manisa Valiliği, İl Jandarma Komutanlığında Gülen Hareketi soruşturması kapsamında açığa alındıktan sonra göreve başlatılan personelin olmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bir gazetede yer alan "FETÖ'den açığa alınan subayların göreve getirildiği"ne ilişkin haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Manisa İl Jandarma Komutanlığında Jandarma Üsteğmen Muhammed T. adlı personel daha önce hiç görev yapmamış, halen de böyle bir personel görev yapmamaktadır. Ayrıca İl Jandarma Komutanlığında FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınıp daha sonra göreve başlatılan personel yoktur. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü tehdide karşı mücadelelere kararlılıkla devam edilmektedir."

AA

Etiketler: manisa, manisa valiliği
Okunma Sayısı: 2348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı