"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Açığa alındılar

08 Aralık 2016, Perşembe 10:31
İçişleri Bakanlığı, "terör örgütüne üye olmaktan" tutuklanan Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanı Mehmet Selim Kurbanoğlu, Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın ve Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Servet Tunç'un görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

İki belediyeye kayyım atandı

Diyarbakır'da, PKK/KCK soruşturması kapsamında DBP'li başkanların tutuklandığı merkez Kayapınar ve Yenişehir belediyelerine kaymakamlar kayyım olarak atandı.

Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü PKK/KCK soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan ve dün de çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan DBP'li Diyarbakır merkez Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın ile Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'nun yerine kayyım görevlendirilmesi yapıldı. 

Kayapınar Belediye Başkanlığına Kayapınar Kaymakamı Mustafa Kılıç, Yenişehir Belediye Başkanlığına ise Yenişehir Kaymakamı Mehmet Özel kayyım oldu.

AA-DHA

Okunma Sayısı: 1258
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı