"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acılı aile: Suçlular kimse yargılansın

05 Mayıs 2017, Cuma 15:02
Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde önceki gece zırhlı polis panzerinin çarptığı evde ölen 7 yaşındaki Muhammet ve 6 yaşındaki Furkan Yıldırım kardeşlerin amcası Suat Yıldırım, yetkililerin olay ile ilgili kendilerine açıklama yapmadığını belirterek, "Biz polislerden şikayetçiyiz. Suçlular kimse yargılanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Silopi Karşıyaka Mahallesi 715'inci sokakta önceki gece zırhlı polis panzerinin belirlenemeyen bir nedenle, Mesut Yıldırım'ın evine çarparak içeri girmesi sonucu, evde uyuyan 7 yaşındaki Muhammet ve 6 yaşındaki kardeşi Furkan Yıldırım kardeşler öldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, amcaları Suat Yıldırım, gelişmeleri anlattı. Önceki gece meydana gelen olayda aynı bahçeye açılan başka bir odada kaldıklarını ve korkunç olayda iki yeğenini kaybettiğini söyleyen Suat Yıldırım, dehşet anlarını şöyle anlattı:

"Birden bire deprem gibi bir ses çıktı. Alelacele dışarı çıktık, baktık bütün komşular toplanmış. Eve gittik kapıları açamadık. Toz duman olmuştu oda. İki yeğenimin cesedini gördüm yerde. Paramparça olmuştu. Panzer salonun ta içine bile girmişti. Kolonları kırıp içine girmişti. Bu gösteriyor ki son sürat dar sokaklardan geldiğini gösteriyor. Ondan sonra panzerin ışıkları da yanmıştı. Çalışır vaziyette salonun içerisinde."

Amca Suat Yıldırım daha sonra polislerin geldiğini belirterek, "Olaydan yarım saat, 45 dakika sonra polisler geldi. Herkese 'dağılın' dedi, 'Evinize gidin' dedi. Biz çocukları komşuların yardımı ile araca bindirip hastaneye götürdük. Yoğun bakıma aldırdık. Orada da herkes telaşlıydı, sinirliydi. Polislere, 'Bir cevap verin' dedik. Dar sokaklarda niye gecenin yarısında son sürat geldiklerini açıklamalarını istiyorduk. Kimse bize bir açıklama yapmadı. Biz polislerden şikayetçiyiz. Davamızı bırakmıyoruz. Suçlular kimse yargılanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Olayda 5 çocuğundan Furkan ve Muhammed'i kaybeden Mesut Yıldırım'ın ikiz kızlarıyla 2 ay önce dünyaya gelen bir oğlu bulunuyor.

***

Okumak için tıklayınız:

Panzer eve çarptı; 2 çocuk öldü

DHA

Etiketler: panzer
Okunma Sayısı: 2245
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı