"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet herkes için var olsun

13 Temmuz 2018, Cuma 23:36
Soma’da 13 Mayıs 2014 tarihinde, 301 madencinin vefat ettiği faciayla ilgili dâvâda geçtiğimiz gün verilen karar, Soma 301 Madenciler Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri tarafından basın açıklamasıyla protesto edildi.

Faciada vefat eden madencilerden Uğur Çolak’ın annesi Gülsüm Çolak, aileler adına basın açıklamasını okudu.

Başka evlatlar ölmesin diye

Açıklamasına “Adalet istiyoruz” diyerek, başlayan Çolak, şunları söyledi: “Çocuklarımız için bugün yola çıkıyoruz. Adalet sadece zenginler için varmış. Bunu bir kez daha anlamış olduk. Evlâtlarımızın katilleri 18 ile 22 yıl arasında hapis cezaları aldı. 301 canı kaybettik; cezası bu mu? Kişi başı yatacakları ceza, 2 ay bile etmiyor. Patronların korunduğu, zalimlerin ödüllendirildiği bu düzende adaleti aramaya, adalet arayan anneler ile buluşmaya gidiyoruz. Evlâtlarımız geri gelmeyecek, biliyoruz. Fakat başka anneler ağlamasın, başka çocuklar ölmesin, diye mücadele ediyoruz.”

***

Tıklayınız:

Soma davası bitti: Adalet de göçük altında

Etiketler: soma, adalet
Okunma Sayısı: 2324
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı