"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Adaletin tecelli etmesini bekliyoruz’

29 Kasım 2017, Çarşamba 00:10
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç’ın tutukluluğu bugün 274. güne girdi.

Eşi Recep Kılınç ile aylık açık görüşlerden birini daha gerçekleştiren Nur, herkese selamlarını iletirken bu durumun biran önce sona ermesi için dua istiyor. Görüş sonrası Nur’un durumu hakkında bilgi veren Recep Kılınç şunları söyledi; “Eşimin tutukluluğunda 273. gündü. Bu hafta açık görüşe yalnız katıldım. Nur'u iyi ve sağlıklı gördüm maşaallah, halimize şükrediyoruz, birbirimize moral verdik. Eşim haksız, hukuksuz bir şekilde 9 aydır tutuklu, sürecin daha fazla uzamadan bir an önce adaletin tecelli etmesini sabırla bekliyorum. Dua edip sağlam durmaya devam inşaallah.”

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 5824
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Serkan

    29.11.2017 07:24:30

    Adaletsiz şekilde tutuklu bulunan Nur kardeşimiz ve onun gibilere şu mübarek gün ve gece hürmetine Rabbimden bir an önce özgürlüklerine ve sevdiklerine kavuşmalarını dilerim.

  • Mikail Yaprak

    29.11.2017 04:29:14

    Bir duruşma öbürünü ileri ata ata.. En nihayet attı yine soğuk Yirmi Şubat'a!. Yirmi'sinde hükm-ü beşer inşaallah gelir dize.. Yirmi Bir'i çifte bayram olur gazetemize!.. (*) (*)Yirmi Bir Şubat gazetenin 49. Sene-i devriyesi..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı