"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Adam Bakara suresine makara dedi, adamla hala muhabbet edenler var'

09 Şubat 2015, Pazartesi 18:01
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Egemen Bağış'ı ima ederek, "Hâlâ adamla oturanlar, kalkanlar var" diye tepki gösterdi

Kamuoyunda 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, isim vermeden, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'a yönelik olarak, "Adam Kur'an'ın Bakara suresine 'makara' dedi. Hâlâ adamla oturanlar, kalkanlar var" diye tepki gösterdi. 

Ahmet Mahmut Ünlü, eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın söylediği öne sürülen Bakara suresiyle ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. 

Cihan haber ajansı'nın haberine göre, 7 Şubat Cumartesi günü Bursa Vakıf külliyesindeki geleneksel sohbetinde Ahmet Mahmut Ünlü, şunları söyledi: “Adam Kur'an'ın Bakara suresine 'makara' dedi. Hâlâ adamla oturanlar, kalkanlar var. Hâlâ adamla yüzüne gülenler, muhabbet edenler var. Allah beni muhafaza eylesin! 

Bana dünyaları teklif etseler, Bakara'ya 'makara' diyen birinin suratına bakabilir miyim? Güleç yüzle suratına bakıp onunla oturabilir miyim acaba? Ben kadere inanmayan, sahabeyi sevmeyen birini sevebilir miyim? Ben böyle olabiliyorum da sen niye olamıyorsun? Bende Müslümanım sen de Müslümansın ne farkımız var?”

Okunma Sayısı: 2747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • SEZER

    10.2.2015 09:08:42

    Bizim rahmetimiz gazabımızı geçecektir diyen bir şeyhin makaracı müritleri olur

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı