"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adana'da hain saldırı: 2 polisimiz şehit

31 Temmuz 2015, Cuma 08:49
Adana'nın Pozantı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırıda 2 polis şehit oldu.

Çıkan çatışmada 2 terörist de ölü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.35'te 8 kişilik PKK'lı grup, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına saldırdı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada polis memurları İsa İpek ile Serdar Kazar şehit oldu. Emniyet binasının arkasından içeriye girmeye çalışan 2 terörist öldürüldü. Diğer teröristler ise kaçtı.

Pozantı'ya Adana merkezden özel harekatçılar başta olmak üzere çok sayıda polis ve asker, takviye olarak gönderildi. Olay sonrası İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de Pozantı'ya gelerek bilgi aldı. İlçeye gelen CHP Adana Milletvekili Zülfükar İnönü Tümer, "Emniyetimizin ve milletimizin başı sağolsun" dedi.

Pozantı'ya gelen şehitlerin yakınları emniyet müdürlüğü önünde gözyaşlarına boğuldu. Şehit polislerin cenazeleri Pozantı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gün içinde şehitler için tören düzenlenmesi bekleniyor.

Okunma Sayısı: 2759
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    31.7.2015 13:45:26

    80 öncesi gibi.. Atan kim, ölen kim; niye ölüyor.. Belli mi? Atan niye atıyor!.. Niye atsın k; niye atmasın ki? Böylesi ahirzamana mahsus bir karmaşıklığın içinden güzellik çıkar mı? Ya da ne çıkar? Tüm bu zulümlere ve ölümlere sebep olanları Yüce Allah'a havale edip, barış ve huzur ortamının tesisini niyaz ediyoruz; tüm yüreğimizle, milletçe!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı