"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adana'daki saldırıyla ilgili 5 kişi gözaltında

24 Kasım 2016, Perşembe 15:20
Adana Valiliği otoparkında meydana gelen patlamayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Operasyonda kimlikleri açıklanmayan 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilip, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÇUKUR AÇILDI

Olay yerinde yapılan incelemenin kısmen tamamlanmasıyla birlikte patlamanın şiddeti de gözler önüne serildi. Kadın teröristin bıraktığı otomobilin patladığı yerde 3 metrekarelik çukur açılınca hemen altındaki Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapalı otopark görüldü. Patlamada yanan ve hasar gören çok sayıda otomobil de yapılan işlemlerin ardından çekicilerle götürüldü. Temizlik görevlileri de park ve valilik girişini temizledi.

BAKAN ÖMER ÇELİK: HEDEF VALİ BEY'Dİ

AB Bakanı Ömer Çelik, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne giderek gelişmek hakkında Emniyet Müdürü Osman Ak'tan bilgi aldı. Çıkışta açıklama yapan Ömer Çelik şu değerlendirmeyi yaptı:

"Valiliğin yanındaki bir otoparka bomba yüklü bir aracın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 2 şehidimiz var. 33 vatandaşımız yaralı. Suriye'deki kahraman Mehmetçiğe de bir saldırı yapıldı. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Adana'daki 33 yaralıdan 1 tanesi orta derecede ağırlıkta. Diğerlerinin sağlık durumları nispeten daha iyi. Terör saldırısı ile ilgili değerlendirme yaptık. Bağlantıları çözülüyor. Kısa zamanda faillere ulaşmayı bekliyoruz. Saldırı doğrudan Valiliğe yapıldı. Vali Bey'in hedef alındığı görülüyor. Çok kısa bir zaman dilimiyle kendisinin giriş saati hedef alınmış."

DHA

Okunma Sayısı: 1091
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı