"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adil Öksüz’ün bacanağı gözaltına alındı

23 Haziran 2018, Cumartesi 11:30
Konya merkezli 31 ilde yapılan operasyon kapsamında, firarî Adil Öksüz’ün bacanağı Ökkeş Tetik de gözaltına alındı.

Konya merkezli 31 ilde, yapılan operasyonda, darbe girişiminin en önemli isimlerinden olan firari Adil Öksüz’ün Sakarya’da yaşayan bacanağı Ökkeş Tetik gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce gözaltına alınan örgüt mensubu askerî personel ve bunlara ‘mahrem imamlık’ yaptığı tesbit edilen kişilerin verdiği ifadeler doğrultusunda haklarına gözaltı kararı çıkarılan 124 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari Adil Öksüz’ün bacanağı Ökkeş Tetik’i Sakarya’da gözaltına aldı.

DHA

Okunma Sayısı: 996
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı