"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adıyaman Kitap Fuarında Yeni Asya’ya büyük ilgi

22 Mayıs 2015, Cuma
Kâzım Güleçyüz ve İbrahim Özdabak fuarda kitap ve karikatürlerini imzalayıp okuyucularla sohbet etti.

13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Adıyaman Kitap fuarına Yeni Asya Adıyaman Temsilciğimiz; Yeni Asya Medya Grubu adına katıldı. 

Fuarı organize edenler; Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediyesi’ydi. Fuara bir ay kala Yeni Asya Neşriyat olarak bizim de fuara katılmamızı rica ettiler ve “Yazarlarınızı da gönderebilirsiniz. Biz onların uçak biletlerini alır, otel ve iaşelerini karşılarız” denildi. Biz de beş yazarımızı göndereceğimizi söyleyerek taleplerine cevap verdik. Buna rağmen, bir hafta sonra, yetkili kişi, “Yazar sayısını bütçeden dolayı indirmemiz lâzım” dedi. Biz de üç yazarımızı teklif ettik. Daha sonra, fuara 10 gün kala, Adıyaman Valiliğinden bir yetkili, “Sadece çocuk kitabı yazarlarını çağırıyoruz, sizin yazarlar erişkinlere yönelik kitaplar yazıyor; bu yüzden onları dâvet edemeyeceğiz” dedi. Halbuki fuar için basılan bilboard reklâmlarında yer verilen isimlerin çoğunluğu erişkinlere yönelik kitap yazan yazarlardı. Bunun bir akreditasyon meselesi olduğu kanaatine vardık ve Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz ile karikatüristimiz İbrahim Özdabak’ın fuara katılımını Yeni Asya Neşriyat olarak kendimiz organize ettik. Onların fuardaki standımıza gelip kitaplarını imzalaması; Adıyamanlı okurlarımıza büyük bir şevk verdi. 

Yazarımız Kâzım Güleçyüz, Zonguldak programından dolayı erken ayrılmasına rağmen yoğun bir alâka oldu. İbrahim Özdabak ise hem Cumartesi hem de Pazar günü stantda albüm ve karikatürlerini imzaladı. Havanın çok sıcak olmasına rağmen karikatürlerini imzalatmak isteyenler kuyruk oluşturdu. Fuar alanı ile şehirdeki anons sistemi sayesinde yazarlarımızın fuarda olduğu ilân edildi ve okuyucularımız standımıza ilgi gösterdiler.

Ali Karabiber / Adıyaman

Okunma Sayısı: 2050
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı