"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adli Tıp Atalay Filiz hakkındaki kararını verdi

29 Haziran 2016, Çarşamba 19:55
Adli Tıp tarafından Türkiye'nin seri katil olarak tanıdığı Atalay Filiz'in cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde rapor verildi. Filiz, bayramdan sonra iki haftalığına müşahadeye alınacak.

Ankara'da iki İstanbul'da da bir olmak üzere 3 cinayet suçundan aranan ve İzmir'de yakalanan Atalay Filiz, Silivri Cezaevi'nden pazartesi sabahı Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. 40 dakika tetkik ve muayeneden geçirilen Filiz, daha sonra Silivri Cezaevi'ne tekrar gönderilmişti. 

CEZAİ EHLİYETİ TAM

 

Habertürk'ten Müslim Sarıyar'ın haberine göre Adli Tıp uzmanları ise 40 dakikalık tetkik ve muayene sonucunda cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde ön rapor verildiği öğrenildi. Atalay Filiz'in bayramdan sonra tekrar Adli Tıp'a getirilerek gözlem bölümünde 2 hafta kalacağı öğrenildi. Bu sürenin sonucunda da kurul heyetinin kesin raporu yazacağı ve Atalay Filiz'in cezai ehliyeti olup olmadığı hakkında kararını kesinleştireceği öğrenildi.

Atalay Filiz yakalandıktan sonra emniyet ve savcılık ifadelerinde, Ankara'daki cinayetleri gazetelerden aldığı mesajlar sonucunda yaptığını söylemişti.

Etiketler: atalay filiz, adli tıp
Okunma Sayısı: 1624
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı