"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adliyeye pompalı tüfekle ateş açıldı

12 Ekim 2016, Çarşamba 10:48
Kayseri'de psikolojik sorunu bulunduğu ileri sürülen 26 yaşındaki Gökhan Yazıcı, adalet sistemi beğenmediği gerekçesiyle bu sabah pompalı tüfekle adliyenin hakim giriş noktasına iki el ateş etti. Saldırıda yaralanan olmazken, Yazıcı adliye polis tarafından pompalı tüfeği ile birlikte yakalandı.

Olay saat 09.20’de Kayseri Adliyesi hakim girişinde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları olduğu belirtilen Gökhan Yazıcı, yanında getirdiği  pompalı tüfekle hakim girişine iki el ateş etti. Adliye polisleri, Yazıcı’yı ikna ederek elindeki tüfekle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. Camları kırılan hakim girişinin aktif olarak kullanılmadığı belirtilirken, Yazıcı’nın ilk sorgusunda bir süredir psikolojik tedavi gördüğü, iddiaya göre adalet sistemini beğenmediği için ateş ettiği ifade edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı inceleme de tüfeğe ait iki adet boş kartuş buldu.

DHA

Etiketler: kayseri, adliye
Okunma Sayısı: 1213
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı