"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağrı Emniyeti, öldürülen teröristlerle ilgili açıklama yaptı

03 Ağustos 2015, Pazartesi 10:20
Ağrı Emniyet Müdürlüğü, Cuma günü yapılan operasyonda ölü ele geçirilen 3 teröristin ikametgahında ve üzerlerinden çıkan silah ve mühimmata ilişkin açıklama yaptı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "31/07/2015 günü saat 01:45 sıralarında PKK/KCK terör örgütü mensuplarının yakalanması amacıyla yapılan operasyonda ikamette yapılan aramada; 1 adet el bombası, 8 adet el yapımı patlayıcı madde, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve bu tabancaya ait 30 adet fişek, 4 adet kaleşnikof marka silaha ait şarjör, 107 adeti şarjöre takılı vaziyette toplam 283 adet fişek ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

Terör örgütü mensuplarının yapılan takibinde il merkezinde farklı bir adreste saklandıkları tespit edilmesi üzerine; 31/07/2015 saat 16:30 sıralarında yapılan operasyonda güvenlik güçlerimize ateş eden, teslim ol çağrılarına rağmen çağrıya uymayarak ateş etmeye devam eden örgüt mensuplarıyla girilen çatışmada Mervan kod .G.-Dilovan kod A.Y. ve S.Y. isimli 3 (üç) PKK/KCK terör örgütü üyesi ölü olarak ele geçirilmiştir. 

Örgüt üyelerinin üzerlerinde 2 adet kaleşnikof marka tüfek, 6 adet kaleşnikof marka silaha ait şarjör ve 125 adet fişek, 1 adet tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 5 adet fişek, 1 adet el bombası ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir."

Okunma Sayısı: 2641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı