"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağrı merkezli 26 ilde operasyon!

25 Şubat 2017, Cumartesi 21:53
Ağrı merkezli 26 ilde Gülen Hareketine yönelik operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gülen Hareketine yönelik Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, Gülen Hareketinin kriptolu haberleşme uygulaması "ByLock" kullandığı tespit edilen ve aralarında 3. sınıf emniyet müdürü, komiser yardımcıları, polis memurları ile bir mühendisin de yar aldığı 38 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Karar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ağrı'nın da aralarında bulunduğu 26 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda, zanlılardan 30'unu gözaltına aldı.

Ağrı'da yakalanan zanlıların emniyete getirildiği, diğer illerde gözaltına alınanların da Ağrı'ya getirileceği belirtildi.

Soruşturma kapsamında, adreslerinde bulunamayan 8 zanlının da arandığı kaydedildi.

AA

Etiketler: ağrı, gözaltı, operasyon
Okunma Sayısı: 2182
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı