"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağzına silâh sokulanlar oldu

27 Mayıs 2018, Pazar 15:30
Ankara-Konya yolu civarında caddelere bayraklama çalışması yapan Saadet Partililer MHP’lilerin saldırısına uğradı.

Saadet Partisi’nden yapılan resmî açıklamaya göre, başlarında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya’nın olduğu grubun saldırısında 15 kişi darp edildi, 7 yaralı hastaneye kaldırıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Olay sürecinde grubun başında MHP’li Mevlüt Karakaya ve MHP’nin birçok Ankara yöneticisi olmasına rağmen, dakikalar içerisinde sayıları ve saldırganlığı artan grup, gençlerimizi tabancalarla tehdit etmiş ve demir sopalarla darp etmiştir.” Yaralananlar arasında Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk de yer alıyor. Geceyi yoğun bakımda geçiren Öztürk’ün tedavisi Gazi Hastanesi acil servisinde sürüyor. BBC Türkçe’ye konuşan Saadet Partisi Ankara İl Seçim Karargâh Başkanı Selim Aydın, saldırıya uğrayanlardan bazılarının ağızlarına silâh sokulduğunu iddia ediyor; “MHP’li Mevlüt Karakaya ve ekibi, MHP pankartlarını yırttıkları iddiasıyla arkadaşlarımıza saldırdı ve öldüresiye dövdüler. Çakarlı araçlarla geldiler. Tamamı silâhlıydı. Arkadaşlarımız arasında kafasına silâh dayanan, hatta ağzına silah sokulanlar oldu.” “Bir arkadaşımız yerde baygın olmasına rağmen durup durup dövmeye devam ettiler. Bu sadece korkutmak için değil, direkt adam öldürmeye teşebbüs. Bu olaylara bizzat şahit oldum.”

Okunma Sayısı: 3308
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı