"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AK-troller'e Obama ve Putin tavsiyesi

01 Mart 2016, Salı 11:13
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, "Trolleriniz ne işe yarıyor" diyerek uzun süredir gündemde olan 'Ak-trolleri' sorguladı.

Bulut, "MHP'ye trollerle zarar veremezsiniz, biz oyuna gelmeyiz." dedi. 

AK Parti'nin sosyal medya üzerinden kendisi dışındaki herkesle savaş halinde olduğunu vurgulayan Bulut, "AKP'nin basında çıkan haberlere göre sayılarının 12 bin kişi olduğunu öğrendiğimiz trolleri ile sosyal-medya üzerinden tüm muhaliflere savaş açtığını biliyor, duyuyor ve görüyoruz. İşin ahlak duvarlarını aşması bir tarafa, bu stratejiyi anlayabiliyorum, fakat sarf edilen sözler ve yapılanlar kabul edilebilir değil." dedi. 

"ULUSLARARASI KAMUOYU OLUŞTURSUNLAR"

Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: "Çağımız bilişim çağı. Savaşın da barışın da bu çağa uygun sürdürülmesi gerektiği tartışılmaz. Lakin AKP ve trolleri savaşı içeride sanıyorlar. MHP içinde yakılmak istenen fitne ateşinin içinde de var olduklarını biliyoruz. Madem ki varlar, öyleyse memleket hayrına çalışsınlar, insanlara küfür ve hakaretten vazgeçip enerjilerini Türk ve Türkiye düşmanlarına yönlendirsinler. En azından bu şekilde millete bir faydaları dokunur kanaatini taşıyoruz. Coğrafyamızda yaşananlar hakkında uluslararası kamuoyu oluştursunlar. Genel Başkanlarının ve diğer AKP'lilerin bilhassa Suriye konusunda gerçeği göremedikleri Batılı ülkelerden ve bilhassa Birleşmiş Milletler'den şikâyet ettiğini görüyoruz. Az değil 12 bin trol, twitlerini bunlara yönlendirseler çok büyük fayda sağlarlar. Sessiz ve etkisiz kalan BM'yi twit bombardımanına tutulabilir kamuoyu baskısı kurabilirler. Keza Obama, İsrail ve Putin'e de aynı yolla çok etkili bir şekilde ulaşılabilinir ve baskı kurulabilir. AK-troller fitne ateşini bırakmalı, bilhassa MHP'den ellerini çekmelidirler."

AK-trollerin bilhassa MHP içinde bir kaos ortamı oluşturma çabası olduğunu gördüklerini aktaran Cumhur Bulut, "Türk Milliyetçileri bozgunculuk oyununa gelmeyecek kadar tecrübeli ve bir birlerine olan inançları sarsılmayacak kadar büyük bir hareketin mensuplarıdırlar. Sosyal-medya üzerinden yaptıkları girişimlerle partimiz içinde ayrılıkçılığa sebep olacaklarını düşünenler abesle iştigal etmektedirler. Biz bu oyunlara gelmeyiz." diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1630
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı