"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akgün cinayetiyle ilgili 2 kişi daha tutuklandı

14 Mayıs 2015, Perşembe 21:14
Sarıyer’de aracının içinde öldürülen iş adamı Ali Ekber Akgün cinayetinin azmettiricisi ve tetikçileri evinde sakladığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

İş adamı Ali Ekber Akgün, 24 Aralık günü Sarıyer İstinye’de trafik ışıklarında beklediği sırada lüks otomobilinin için tabancayla başından vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra başlatılan soruşturma kapsamında Akgün’ü vurdukları belirtilen Şahin A. ve Necip G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler Şahin A. ve Necip G.’nin geriye dönük telefon kayıtlarının incelenmesi sonucu 2 kişinin cinayet döneminde sık sık irtibata geçtiği ve bilgi verdiği kişiler bulunduğu tespit edildi. Bunun üzerine olayla ilgili operasyonda 8 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 kişi serbest bırakılırken 5’i İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Savcılık tarafından sorgulanan şüphelilerden Şehmuz M. ve Serhat B. tutuklanmaları talebiyle nöbetçi İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Mahkeme 2 şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi.

Tutuklanan şüphelilerden Serhat B.’nin tetikçi olduğu belirtilen şüphelilerle sürekli irtibatlı olduğu ve cinayetten sonra evinde sakladığı iddia edildi. Şehmuz M.’nin ise tetikçilerle Serhat B. üzerinden irtibat kurarak infaz emrini verdiği öne sürüldü.

Okunma Sayısı: 1137
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı