"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akın İpek: Annemi evinden çıkarmaya geldiler

11 Şubat 2016, Perşembe 15:19
İpek Koza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, bugün hastaneye tedaviye gidecek annesi Melek İpek'in dönüşte kayyımlar tarafından evine alınmayacağını söyledi.

Akın İpek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, annesi Melek İpek'in rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastaneden dönüşünde tapusu üzerine ait olan eve alınmayacağını belirtti. 

İpek'in konuyla ilgili paylaşımları şöyle: "10 şubat 2016 gece yarısı annemi evinden çıkarmaya geldiler. Bu gün tedaviye gidecek, döndüğünde evine almayacaklarmış. Bu kavmi unutmayın. Peygamber Efendimiz (SAV) güzel ahlakı tarif etmiş. Doğru yol belli. Doğru yoldan sapmış sapıklar, sizin putunuz var sa bizim de Rabbimiz var.

Görelim Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.

 

Okunma Sayısı: 2098
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    11.2.2016 15:51:45

    Zalimin zulmü varsa, mazlumun da âhı vardır! Bunu da yazın, bu da unutulmasın! Ah etmek demek "sızlanmak" demek değildir. Bazen susmak en büyük âh etmektir. Çünkü artık bunlara bir şey demek, söylemek gelmiyor insanın içinden! Gelmiyor! Gönül erleri daha iyi bilir!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı