"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akın İpek'in annesi konuştu

02 Eylül 2015, Çarşamba 12:22
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek holding binasına gelerek açıklamalarda bulundu. Akın İpek'in kaçmadığını öne sürerek," Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok" dedi.

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, polisin yaptığı aramalar sonucunda oğlunun bir hatasının bulunamayacağını savunarak, "Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm" dedi.

Koza İpek Holding şirketlerinde, "teröre finans desteği" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında yapılan aramalar, holdinge ait merkez binada devam ediyor.

'KAÇMAZ, KAÇMADI, KAÇMAYACAK'

Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in Çankaya Gaziosmanpaşa'daki evinde dün sabah saatlerinde başlatılan arama faaliyetinin ise bu sabaha karşı bittiği öğrenildi.

Akın İpek'in annesi Melek İpek de imaj alma faaliyetlerinin devam ettiği holdingin merkez binasına geldi. Melek İpek, burada bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, Akın İpek'in kaçmadığını söyledi: "Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok."

'BU GEÇİCİ BİR DÖNEM'

Melek İpek şöyle devam etti:

"Akın Bey'in 7 kat yerin altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da Allah'ın izniyle. Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin. Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle de yapmayacaktır. Bugüne kadar aile olarak yaptığımız tek şey, ekmeğimizi paylaştık, karıncayı incitmedik, hiç ayrım yapmadan tüm insanlara yardımcı olduk ve bundan sonra da hayatımın sonuna kadar aynı şekilde devam edeceğim. Hiç kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Bunları esefle kınıyorum, ayıplıyorum. Bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya bize yakışmadı, yapışmayacak da. Sivrisineğin vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok."

Etiketler: melek ipek, akın ipek
Okunma Sayısı: 3372
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı