"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akın İpek'in evinde de arama yapıyor

01 Eylül 2015, Salı 09:36
Polis, Koza Holding patronu Akın İpek'in Ankara'daki evinde de arama yapıyor.

Ankara'nın Yeni Mahalle İlçesi'ndeki Koza İpek Holding Yönetim Kurulu binasına sabah saat 08.00 sıralarında çok sayıda polis ekibi geldi. Polis İpek Holding ait yayın kuruluşlarında arama yapıyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan isimlerden birinin Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek olduğu iddia ediliyor. 

Savcılık talimatı ile arama işlemlerini yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Akın İpek’in Ankara’da bulunan evinde de arama yaptığı belirtiliyor.

Bünyesinde medya kuruluşlarının da bulunduğu Koza İpek Holding'in 23 şirketinde de arama işlemi yapılıyor. Aramalarda, şirketlerdeki evrak ve bilgisayarlara el konulduğu öğrenildi.

AKIN İPEK'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yurtdışına kaçtığı iddia edilen Akın İpek'ten ilk açıklama geldi. Kendi grubuna ait Kanaltürk televizyonuna gönderdiği açıklamada İpke, "Trafik borcum bile yok" ifadelerini kullandı.

Akın İpek'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Grubuma ve evime baskın yapıldığını öğrendim, çocuklarımın odasına kadar girmişler, Savcı bey şahsım hakkında sorulmayan soru kalmadı. Sadece belli medya organlarının deli saçma iftiraları vardı, onları da araştırdık

Ben üzerime bir şey sıçratmadan dikkatli yaşadım.

Böyle yapmayın beni ve grubumu zan altında bırakmayın, ne isterseniz sorun açıklayayım

Benim trafik suçum dahi yok.

Grubum da tertemizdir.

Etiketler: akın ipek, holding, polis, ipek, arama
Okunma Sayısı: 2181
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman Cahit

    1.9.2015 10:15:06

    Çok afedersiniz milletin anasını bilmem ne yapan Mehmet Cengiz'e laf yok ama Akın İpek terorist. Allah sorar bunları. Zulüm ilelebet olmaz. Gün gelir sen terorist ilan edilirsin. İşte o zaman biz yanında olmayacağız.Asla.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı