"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akın Öztürk'ün kardeşi açığa alındı

22 Temmuz 2016, Cuma 17:43
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Genel Sekreteri Kemal Abidin Öztürk'ün de aralarında olduğu 3 kişi açığa alındı.

Genel Sekreter Öztürk'ün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi Orgeneral Akın Öztürk'ün kardeşi olduğu ortaya çıktı.

DEÜ'de idari teşkilatın başında bulunan ve rektöre bağlı olarak çalışan Genel Sekreter Kemal Abidin Öztürk'ün, darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi Orgeneral Akın Öztürk'ün kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Kemal Abidin Öztürk'ün hafta başından bu yana işe gelmediği, bugün açığa alındığı öğrenildi.

Darbe girişimine yönelik 15 Temmuz sonrasında üniversite personeline yönelik yürütülen çalışmada, DEÜ Genel Sekreteri Öztürk ile 1 profesör ve 1 yardımcı doçent görevinden uzaklaştırıldı. DEÜ yetkilileri, 1 profesörün de kendi isteğiyle emekliye ayrıldığı bilgisini verdi.

DHA

Okunma Sayısı: 2660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı