"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akıncı Üssü kapatılacak

29 Temmuz 2016, Cuma 14:59
Başbakan Binali Yıldırım, Akıncı Üssü’nün kapatılacağını açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara’nın Kazan ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Binali Yıldırım, şöyle konuştu: 

Kahramanlıklar kolay elde edilmiyor, demokrasi şehitlerini verdiğimiz kahraman Kazan halkı da kahramanlığının karşılığını aldı.

Sizler tek yürek oldunuz, tek bilek oldunuz, darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacaktır ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek.

Bu milletin canından, kanından, dişinden tırnağından artırarak verdiği paralarla alınan o tanklar, o uçaklar, o helikopterlerden bombaları, mermileri acımasızca sizin üzerinize atanların hesabını soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz.  ABD'deki teröristbaşını Türkiye’ye getireceğiz. 

Tankın gücü halkın gücünü yenememiştir. Contacılar contayı yaktılar ama millet dimdik ayakta. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Günü olarak anacağız, kutlayacağız.

İstanbul ve Ankara'daki tankların çıktığı, helikopterlerin kalktığı kışlaları kapatacağız. Düşman Ankara ve İstanbul'da değil.

Okunma Sayısı: 1478
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    29.7.2016 16:09:41

    Avrupada oldugu gibi tum askeri kislalar il ve ilce merkezlerinden 50 km uzakta olmalidr. Jandarma komutanligi kaldirilmalidir. Jandarmada gorevli tum "Kurmay kadrolar Kara Kuvvetlerine" iade edilmelidir. Yerine "Kir Polisi" kurulmalidir. Jandarma bunyesindeki tum astsubay, uzman Cavus ve Uzman ERAT "Kir Polisi" bunyesine alinmalidir. Baska turlu Demokrasiye karsi "kalkismalar" onlenemez. Tum Askeri okul ve Harb okullarinin ders programlarini "Milli Egitim Talim Terbiye Kurulu" belirlemelidir. Sehir merkezlerindeki "ordu evleri" sehir disina tasimali, buralara okul yapilmalidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı