"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP Gençlik Kolları Başkanı'nın evine patlayıcı atıldı

26 Ekim 2016, Çarşamba 09:21
Van'ın Muradiye ilçesinin AKP Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay'ın evine el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Saldırıda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Olay, bugün akşam saatlerinde Yeni Şehir Mahllesi'nde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen 3 kişi, AKP Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay'ın 2 katlı evine el yapımı patlayıcı atıp kaçtı. Birinci katın duvarına isabet eden patlayıcı, küçük çaplı maddi hasara neden oludu. Olayın ardından bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel ile polis ve askeri yetkililer Selçuk Yay'ın evine gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. AKP İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, olay yerinde yaptığı açıklamada tehditlerin ve saldırıların kendilerini korkutmadığını, ilçede kimsenin sahipsiz olmadığını, aşiret bölgesi olduğunu, bunu da hiç kimsenin unutmaması gerektiğini söyledi. 

DHA

Etiketler: van, muradiye, akp
Okunma Sayısı: 1330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı