"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP ilçe binasına terör saldırısı

30 Ekim 2016, Pazar 22:05
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde AKP ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK'lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği saldırıdan sonra teröristler kaçarken, 3 polis yaralandı.

Kızıltepe ilçesinde eski Devlet Hastanesi caddesinde bulunan AKP ilçe binası ve önündeki polis notktasına bu akşam saat 21.50 sıralarında PKK'lı teröristlerce silahlı bomba atıldı, ardından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Güvenlik kulubesinde bulunan polislerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Parti binasında kimsenin bulunduğu saldırıda kısa süreli çatışmanın ardından teröristler olay yerinde kaçarken, 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

DHA

Okunma Sayısı: 2692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı