"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li vekilden emniyet müdürüne 'paralel yapı' teşekkürü

07 Şubat 2016, Pazar 14:29
AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri İl Emniyet Müdürü İbharim Kulular'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Tamer, "Ülkemize yapılan, paralel yapının sürdürdüğü bu sivil darbeyle alakalı mücadelenin Kayseri ayağındaki katkınız büyük. Bu mücadelenizde sizi can-ı gönülden destekliyoruz" dedi.

Yerel Yönetimler 4'üncü Bölge Sorumlusu ve AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Tamer, Kulular'ın Kayseri'nin huzur kenti olmasında büyük emeği bulunduğunu, uyuşturucu ile mücadelede önemli yol kat ettiklerini belirterek şöyle dedi:

"Türkiye genelinde Kayseri uyuşturucu ile mücadelede önemli bir yer teşkil ediyor. Bu da sizin bu konudaki başarınızı gösteriyor. Aynı zamanda diğer konularla ilgili de, yaptığınız çalışmaları takip ediyoruz. Özellikle ülkemize yapılan, paralel yapının sürdürdüğü bu sivil darbeyle alakalı mücadelenin Kayseri ayağındaki katkınız büyük. Bu mücadelenizde sizi can-ı gönülden destekliyoruz. Yanınızdayız. Ben inanıyorum ki yapılan çalışmalarda halkın huzurunu kaçıracak, en ufak bir hareketiniz de olmadı. Aksine bu konulara da çok dikkat ediyorsunuz. Devletin şevkat elini her zaman halkın üzerinde gösterdiniz, göstermeye de devam ediyorsunuz. İnşallah birlikte Kayserimizi daha iyi bir yerde, halkın huzurunu kaçırmadan güvenlik meselesi olsun, terörle mücadele, uyuşturucu ile mücadele olsun, paralel yapı ve buna benzer diğer çetelerin faaliyetlerine meydan vermeden etkin bir şekilde mücadele edeceğinizden şüphemiz yok. Sizleri tebrik ediyoruz. Gece, gündüz yanınızdayız." 

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da, ziyaret nedeniyle teşekkür ederken, halkın huzuru için çalıştıklarını, 'paralel yapı' konusunda da etkin bir çalışma sürdürdüklerini anlatırken, "Kimseyi üzmeden, kırmadan, dökmeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda da desteklerinizi her zaman hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

DHA

Okunma Sayısı: 1492
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı