"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li vekilin aracı kazaya karıştı: 2 ölü 3 yaralı

03 Aralık 2016, Cumartesi 15:58
Mersin'in Tarsus ilçesinde AKP Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve eşinin içinde bulduğu aracın da karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen kişinin sürdüğü 16 SCN 008 plakalı otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Tarsus ilçesi yakınlarında 33 NUJ 57 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, içerisinde AKP Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve eşi Keziban Tezcan ile danışmanı Görkem Avcı'nın bulunduğu 33 TY 122 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, tıra çarpan araçtaki bir kişi olay yerinde, bir çocuk da kaldırıldığı hastanede öldü. Bu araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.

Milletvekili Tezcan ve eşi kazayı yara almadan atlatırken, danışmanının ise kolu kırıldı.

Doktor olan Tezcan olay yerindeki yaralıların araçtan çıkarılmasına yardım edip, ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Kaza sonrası yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tezcan ve eşi ise ambulansla kontrol amaçlı Mersin Devlet Hastanesine götürüldü.

Bu arada, Tezcan'ın sabah Ankara'dan çıkıp seçim bölgesi Mersin'e geldiği öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1361
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı