"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'nin seçim bürosuna molotof kokteyli ve ses bombası atıldı

31 Ekim 2015, Cumartesi 09:29
İstanbul'da AKP seçim irtibat bürosuna önce molotofkokteyli daha sonra ses bombası atıldı.

Alınan bilgiye göre, Eyüp Akşemsettin Mahallesi 1. Önder Sokağı'ndaki AKP seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteyli ve ses bombası atıldı.

Cama isabet eden molotofkokteyli büro içinde küçük çapta yangına sebep oldu. Çevredekiler bürodaki yangını söndürdü, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi.

Polis ekipleri, büronun bulunduğu sokağı emniyet şeridiyle çift yönlü kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri büro ve çevresinde delil toplama çalışması yaptı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA

Okunma Sayısı: 1707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı