"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’ye oy vermeye mecbur muyuz?

28 Haziran 2019, Cuma 18:03
Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 23 Haziran öncesi bir imam hatip lisesini gezen AKP’lilerin öğrencilere “Oyunuz Binali beye herhalde” dediğini öğrencilerin de “Biz imam hatipliyiz diye AK Parti’ye oy vermeye mecbur muyuz” karşılığını verdiğini yazdı.

Öğrenciler ve AKP’liler arasındaki diyalogu aktaran Dilipak’ın dünkü yazısının ilgili bölümü şöyle; Seçim öncesi, AK Parti ilçeden bir grub İstanbul’da bir Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eder. İmam Hatip son sınıftaki kız öğrencilerle sohbet ederler. “Oyunuz Binali beye herhalde” deyince aldıkları cevap şu olur: “Biz imam hatipliyiz diye AK Parti’ye oy vermeye mecbur muyuz, Ekrem beyin duruşu bize çok yakın geliyor.” Bizimkiler bunu beklemiyorlardı. Bizim tarlamızı başkaları sürmüştü, köprünün altından çok sular akmıştı. Güzel binalar yaptık ama, dışı birileri kıskandırırken, içi bizi yakıyordu! Tarikat, parti, vakıf, dernek, vakıf, evet şimdi övünme ve dövünme zamanı değil. Çözüm üretmeliyiz, Ne yapacaksak hemen şimdi! Zira yarın çok geç olabilir. Şimdi itiraf zamanıdır: İnni küntü minezzalimin! Selâm ve dua ile.” 

Etiketler: dilipak
Okunma Sayısı: 3899
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    28.6.2019 20:45:18

    'Bizim tarlamız, dünde 'Arka bahçeleri,diye sahiplenip kirletilen o güzelim iman ve kur'an için hizmet vermesi gereken kurumları siyasetin necis haline alet eden zihniyet önce dine ve dindara zarar vermiştir. SİYASAL İSLAM olarak tarif ettiğimiz bu zihniyet yokolmalıdır.İslamın güzellikleri güzel vatanım her insanında makes bulmalıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı