"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'ye yakın medyada seviye dip yaptı

10 Ekim 2015, Cumartesi 08:51
Akşam gazetesi yazarı Gülay Göktürk, iktidar medyasına yönelik ağır eleştiriler yöneltti. "AKP'ye yakın medyada seviye dip yaptı" diyen Göktürk'ün bu çıkışı sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Akşam yazarı Gülay Göktürk, "AKP'ye yakın medyada seviye dip yaptı; kraldan fazla kralcılar kanallarda insanları infaz ediyor!" diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyada yazısında AKP’nin kimyasının bozulduğunu da söyleyen Göktürk'ün bu çıkışına birçok kullanıcı da destek verdi.

Göktürk, AKP’nin kimyasının bozulduğunu söyleyerek, “Kuşatmayı yarıp ayakta kalmak öylesine hayat memat meselesi olarak algılandı ki, girişilen bu 'ölüm kalım savaşı' iktidar çevrelerinde, özellikle de medyada ciddi bir seviye düşüşünü birlikte getirdi” dedi. 

Göktürk, “Şu günlerde bu düşüşün dip yaptığı dönemi yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gülay Göktürk, son dönemde kendisi dışında hiç kimseyi yeteri kadar ‘sadık’ bulmayan ve AKP’ye gözünün üstünde kaşın var diyeni muhalefet cephesine iltihak etmekle suçlayan bir gazeteci tipinin türediğini belirterek, “Kraldan fazla kralcı bu tipler, her akşam televizyon kanallarında birkaç kişiyi infaz ediyor; kimilerini yazdıkları, kimilerini ise yazmadıkları şeyler üzerinden suçlayıp kara listeye alıyorlar” dedi.

Okunma Sayısı: 1828
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HAKİKAT ACI

    10.10.2015 13:04:37

    Ne hazin ki bunu yapanları din,islam adına yaptıklarını iddia ediyorlar.İŞİD dışarıda ne ise içimizdekilerde bunlardan farksız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı