"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akpınar ve Gezen adli kontrolle serbest

24 Aralık 2018, Pazartesi 17:45
Haklarında ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’, ‘darbeye çağrı’ ve ‘ölüm tehdidi’ suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ile Metin Akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Halk TV’de katıldıkları programda yaptıkları yorumlar nedeniyle haklarında soruşturma açılan sanatçılar Metin Akpınar ile Müjdar Gezen, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na götürülerek ifade verdiler. Savcılıktaki ifadelerinin ardından Akpınar ve Gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. İfadelerinin ardından Gezen ile Akpınar için yurt dışına çıkış yasağı konuldu. Sanatçılar, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldı. Sanatçıların ifadelerinde, “Sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı. Çarpıtıldı” dedikleri öğrenildi.

Etiketler: akpınar, gezen
Okunma Sayısı: 870
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı