"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aladağ faciasında müdüre kınama cezası

08 Eylül 2017, Cuma 17:12
Aladağ yurt yangını ile ilgili millî eğitim müfettişlerinin soruşturması tamamlandı. Müdüre kınama memura maaş kesme cezası çıktı.

Adana Aladağ’da 11’i çocuk 12 kişinin yanarak can verdiği yurt faciasında yapılan idari soruşturmanın sonucu belli oldu. Soruşturmanın sonucunda İlçe Millî Eğitim Müdürü’ne kınama cezası verildi. Yangından önce yurttaki son denetimde sahte rapor veren iki memura da sadece birer günlük maaş kesme cezası uygulandı. Hürriyet’in haberine göre, Adana’nın Aladağ ilçesinde, 11’i çocuk 12 kişinin yanarak öldüğü ‘Süleymancılara’ ait öğrenci yurduna aileleri yönlendiren İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş hakkındaki millî eğitim müfettişleri tarafından yapılan idarî soruşturmanın sonucu belli oldu. Ailelerin, hakkında ‘Bizi yurda yönlendirdi’ şikayetini yaptığı Aktaş’a kınama cezası verildi. Faciadan önce yurtta yapılan denetimde, önlemler alınmış gibi sahte rapor düzenleyen iki memura ise birer günlük maaş kesim cezası ile yetinildi.

Etiketler: adana, aladağ, yangın
Okunma Sayısı: 1392
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı