"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ali Demirel ağabey vefat etti

09 Aralık 2017, Cumartesi 09:34
Bediüzzaman'ın talebelerinden, Risale-i Nur'un tanınması ve okunması için uçurduğu uçaklarla hizmet eden emekli pilot, tayyareci lakabıyla tanınan Ali Demirel ağabey Hakkın Rahmetine kavuştu.

Dualarla uğurlandı: Son şahitlerden Ali Demirel Ağabey vefat etti...

Bir aydır İstanbul Haznedar'daki Medicana Hastanesinde yoğun bakım tedavisi göre Ali Demirel ağabey, bir müddet önce kısmen iyileşmesine rağmen son günlerden yeniden ağırlaşmış ve yoğun bakım tedavisi devam ediyordu.

Emekli hava pilot astsubay olan Ali Demirel, uzun yıllar Risale-i Nur eserlerini şehirden şehire taşımış, iman hakikatlerinin muhtaçlara ulaşmasına vesile olmuştu. Ali Demirel, bir dönem Yeni Asya'da da idareci olarak görev yapmış emekliliği sonrasında İstanbul Cerrahpaşa'da ikamet etmekteydi. Ali Demirel, Yeni Asya'nın eski Genel Yayın Müdürlerinden merhum Hüseyin Demirel ile hattat Muhsin Demirel'in de babasıydı.

Ali Demirel'in cenazesi BUGÜN İKİNDİ VAKTİ (9 Aralık 2017) Eyüp Sultan Camiinde kılınacak ve Eyüp Sultan Mezarlığına defnedilecek. Mekanı Cennet olsun. Amin.

***

'Son Şahitler'den Ali Demirel Ağaey...

Haber Merkezi

Etiketler: ali demirel ağabey
Okunma Sayısı: 7533
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsmail ÖZSOY

    9.12.2017 11:51:42

    Allah rahmet eylesin. Hasenatını kat kat, (varsa) seyyiatını hasenata tebdil eylesin.

  • Ali

    9.12.2017 10:53:52

    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı