"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ali Demirel Ağabeyi rahmetle andık

10 Aralık 2018, Pazartesi 01:42
9 Aralık 2017 Cumartesi günü vefat eden ve aynı gün ikindi vaktinde Eyüp Sultan Camii’nde cenaze namazı kılınarak Eyüp Sultan mezarlığına defnedilen Ali Demirel Ağabey vefat yıldönümünde rahmetle anıldı.

Ali Demirel

Risale-i Nur’u tanıtacak bir gazeteye ihtiyaç vardı

Ali Demirel Ağabeyden hatıralar...

Risale-i Nur’un tanınması ve okunması için uçurduğu uçaklarla hizmet eden emekli pilot Ali Demirel, ‘Tayyareci’ lâkabıyla tanınıyordu. Emekli hava pilot astsubay olan Ali Demirel, uzun yıllar Risale-i Nur eserlerini şehirden şehre taşımış, iman hakikatlerinin muhtaçlara ulaşmasına vesile olmuştu. Ali Demirel, ayrıca bir dönem Yeni Asya’da da idareci olarak görev yapmış ve emekliliği sonrasında İstanbul Cerrahpaşa semtinde ikamet etmişti. Demirel, Yeni Asya’nın eski Genel Yayın Müdürlerinden merhum Hüseyin Demirel ile hattat Muhsin Demirel’in de babasıydı.

İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: ali demirel
Okunma Sayısı: 2279
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı