"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Allah’tan korkun âdil olun

23 Ağustos 2017, Çarşamba 00:03
Mağdurlardan hakim ve savcılara çağrı: Baktığınız davalarda adaleti sağlayın.

En güzel günümüz zehİr oldu

“Eşim 24 Ocak sabahı gözaltına alındı. O gittikten üç gün sonra anne olacağımı öğrendim. En güzel günümüz, ama zehir ettiler bize. Nezarette öğrendi eşim baba olacağını. İkimiz için de çok zor bir durumdu bu. Hiç böyle hayal etmemiştim. ”

‘Suçu yoksa çıkar’ diyorlar, ama

“Şimdi doğuma kaldı 45 gün, ne iddianame hazır, ne mahkeme var ortada. Öylece bekliyoruz. ‘Suçu yoksa çıkar’ diyor herkes. Zaten çıkacak, suçu yok, adım gibi eminim. Ama çıkınca o zor günlerimizi unutturacak mısınız bize?” 

Mağdur Kürsüsü köşesindeki konuyla ilgili yazıyı okumak için tıklayınız:

Çok insan yandı suçsuz yere, çok yuva dağıldı

Okunma Sayısı: 6367
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı