"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alo 155, okullar tatil mi?

07 Ocak 2015, Çarşamba 09:12
Yoğun kar yağışı sebebiyle şehir merkezinde okulların tatil olduğu Bursa'da, vatandaşlar televizyon ve internet sitelerindeki haberlere rağmen '155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak okulların tatil olup olmadığını sordu.

Günde binlerce ihbar telefonunu büyük bir hassasiyetle cevaplandıran Bursa Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi görevlilerinin en büyük sıkıntılarından biri de yoğun kar yağışı olduğu dönemlerde öğrenci ve velilerinden gelen 'okullar tatil mi?' yönündeki telefonlar oluyor. Kar yağışının dün sabah saatlerinde başladığı şehirde, günboyu binlerce vatandaş 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, okullar tatil mi?" diye sordu. Bursa Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle şehir merkezindeki ilk ve orta dereceli tüm okulları bir gün süreyle tatil etti. Valilikten dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada; "Bursa merkez ilçeleri dahil olmak üzere tüm ilçelerde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile 7 Ocak Çarşamba günü 1 gün süre ile tüm anaokulu, ilkokul, orta okul ve liseler tatil edilmiştir. Ayrıca Kamuda çalışan hamile ve engellilerde 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır." denildi. 

Bursa Valiliği'nin açıklaması, yerel televizyon kanallarında ve internet sitelerinde 'son dakika' gelişmesiyle ve sürekli olarak alt yazılarda Bursa halkına duyuruldu. Buna rağmen vatandaşlar telefona sarılarak '155 Polis imdat Hattı'nı aradı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi görevlileri, vatandaşların okulların tatil olup olmadığı yönündeki sorularını cevaplandırdı. Muhaberenin yoğun olduğu dönemlerde dakikada onlarca telefona cevap vermek durumunda olan görevliler, bugün de kar yağışı sebebiyle vatandaşların 'okullar tatil mi?' yönündeki telefonlarına cevap verdi. Yoğunluk artınca, '155 Polis İmdat Hattı'nı arayan vatandaşlar, '155 Polis imdat buyurun, okullar tatil' cevabı aldı. Yoğunluğa rağmen görevliler, gelen bütün telefonlara büyük bir hassasiyetle cevap verdi.

Etiketler: 155, okul, tatil
Okunma Sayısı: 1496
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı