"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Alo Kur’ân Öğrenmek İstiyorum”

06 Nisan 2014, Pazar
Konya’da 22 sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan, ev ve iş yerleri için öğretici gösterilmesi taleplerinin de iletilebildiği “Alo Kur’ân Öğrenmek İstiyorum” hattı, hizmet vermeye başladı.

“Alo Kur’ân Öğrenmek İstiyorum”

Konya’da, 22 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle kurulan Alo Kur’an Öğrenmek İstiyorum Platformu’nca oluşturulan “Alo Kur’ân Öğrenmek İstiyorum” telefon hattı, hizmet vermeye başladı. Proje, mesai saatleri içinde Kur’ân Kurslarına gelemeyen, kamuda veya özel sektörde çalışanların iş saatleri dışında veya hafta sonları halk eğitim uygulamalarında olduğu gibi iş süresinden sonra Kur’ân ve dinî bilgilerin öğretilmesini amaçlıyor. Şu an Konya’da uygulanan bu projeyle Kur’ân-ı Kerîm öğrenmek isteyenler, içinde Kur’ân-ı Kerîm’in indiriliş tarihini de kapsayan 444 7 610 nolu hattı arayarak, ev ve iş yerlerinden öğretici talep edebilecek. Başvuruları değerlendiren platform, kişinin durumu üzerine yer ve zaman belirleyerek, arayan vatandaşlara Kur’ân-ı Kerîm öğrenimi için uygun ortamı hazırlayacak.

Okunma Sayısı: 999
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı