"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Âmâ baba göçük altındaki oğluna ağlıyor

01 Kasım 2014, Cumartesi 13:22
Ermenek ilçesindeki kömür ocağında oğlu Mehmet Baha mahsur kalan görme engelli ve böbrek hastası Hasan Baha'nın sıkıntıları daha da arttı.

Hasan Baha (75),  iki yıl önce şeker ve tansiyona bağlı görme yeteneğini kaybetti. Hemen sonrasında böbreklerinin de çalışmadığını öğrenen Baha, bir yıldır haftanın üç günü dörder saat diyalize girerek hayatta kalmaya çalışıyor.

Kömür ocağındaki mahsur kalanlar arasında oğlu Mehmet'in de bulunduğunu öğrenen Baha'nın, sağlık problemleri daha da artmaya başladı.

Olay yerine gider gitmez yanındakilere yaşananları anlattıran Baha, başından geçenleri anlattı.

Baha, bir çocuğu olan oğlunun kredi çekip ev aldığını söyledi. Normalde ocağın dışında çuvallama yapan oğlu Mehmet'in borçlarından dolayı daha fazla para kazanmak için madene girmeye başladığını aktaran Baha, ardından da herkesin bildiği acı olayın yaşandığını kaydetti.

Olay yerine koşup, yanındakilere yaşananları anlattırdı 

Baha, hemen yakınlarıyla olay yerine koştuğunu belirterek şöyle devam etti:

"Orada çok üzüldüm. Bizi alana yaklaştırmadılar. Bir süre sonra çeşitli rahatsızlıklarımdan dolayı evimize tekrar dönmek zorunda kaldık. Sürekli elim ayağım titriyor. Olaydan sonra yatamıyorum. Gece sabahlara kadar ağlıyorum. Hastalığım arttı, çok çaresizim. Olaydan bir gün sonra diyalize girdim. Yetkililere, diyalize iki saat bağlanmam konusunda ısrar etsem de kabul etmediler. Ben de ağlaya sızlaya orada kaldım. Oğlum çok temiz, kimseye zararı olmaya biriydi. Sadece, oğlumun evine geri dönmesini istiyorum."

Etiketler: karaman, ermenek, maden
Okunma Sayısı: 705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı