"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Anadolu Otoyolu'nda şerit daraltmasına gidilecek

17 Eylül 2018, Pazartesi 18:17
Anadolu Otoyolu'nun İstanbul ve Ankara yönünde, Gümüşova ve Hendek kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 1 Ekim'e kadar şerit daraltmasına gidilecek.

Sakarya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce O-4 Otoyolu Gümüşova ve Hendek kavşağı arasındaki bölümde üst yapı onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Çalışmada öncelikle İstanbul istikametinde şerit daraltma yapılarak, trafik akışı açık olan diğer şeritlerden sağlanacak. Çalışmaların bitirilmesiyle aynı uygulama Ankara istikametinde gerçekleştirilecek.

Ekim ayı başında bitirilecek çalışmalar, gün içerisinde belirlenen kesimde tamamlanacak, gün bitiminde yol yeniden trafiğe açılacak.

Söz konusu çalışmalar sırasında gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınıp trafik işaretlemelerinin yapılacağı, sürücülerin ise yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği kaydedildi.

AA

Etiketler: Sakarya, otoyol, çalışma
Okunma Sayısı: 1125
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı