"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara büyükelçiliğini yarın 'güvenlik' gerekçesiyle kapatıyor!

15 Eylül 2016, Perşembe 20:01
İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın yabancı ülkelere seyahat konularında uyarılarını yayınladığı sayfasında, Türkiye'deki büyükelçiliğin 16 Eylül Cuma günü güvenlik gerekçesiyle kapalı olacağı duyuruldu.

Büyükelçiliği kapatma kararı alınmasına neden olan konuyla ilgili ise detaylı bilgi verilmiyor.

İngiltere bir süredir vatandaşlarına Türkiye'nin sınır bölgelerinde seyahat etmemeleri ve bazı illere de çok gerekmedikçe gitmemelerini tavsiye ediyor.

Dün de Almanya'da yayımlanan Bild gazetesi, 'olası bir saldırı tehdidi nedeniyle' Türkiye'deki büyükelçilik, konsolosluk ve İstanbul'daki Özel Alman Lisesi'nin geçici olarak kapatıldığını duyurmuştu.

Gazete, Almanya Dışişleri Bakanlığı'na diplomatik misyonlara Kurban Bayramı tatili sırasında saldırı olabileceğine dair "söylentiler" ulaştığını ve temsilcilikler ile okulun "güvenlik nedeniyle" kapatıldığını yazdı.

Almanya Dışişleri Bakanlığı ise habere yorum yapmadı ancak Türkiye'deki diplomatik temsilcilikler ve okulun bayram tatili boyunca kapalı olduğunu belirtti.

BBC Türkçe

Okunma Sayısı: 3392
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mehmet

    15.9.2016 20:52:14

    heran darbe korkusu heran canlı bomba korkusu heran ekonomik kriz devaliasyom korkusu heran deprem korkusu valla bıktık. depremin hükümetle ne alakası var demeyin. akpye gıcık olsun diye hart silahıyla deprem meydana getirmeye çalışıyorlar. millete 1 kasım seçimlerinde chp mhp koalisyonu gelirse ülke rahatlar dmiştim ama saf anadolu çocuklarını ikna edemedim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı