"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı: 15 Temmuz yüzde yüz aydınlandı diyemeyiz

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, 15 Temmuz’un yıl dönümde konuştu.

Kocaman, “Türkiye genelinde 102 bin kişide bylock çıktığına dair liste geldi. Tüm illere gönderdik. İl bazlı çalışma yaptık. Belli bir takvime yaydık.” “Baskı altında diyemeyiz ama zor dönemde zor bir görev üstlendik. Bir şikayetimiz sıkıntımız yok. Ufak tefek sorunlar oluyor. Ama kararlı şekilde görevimize devam ediyoruz. Yüzde 100 her şey aydınlatıldı diyemeyiz. FETÖ terör örgütünün her elemanı istihbarat örgütü elemanı gibi yaşıyor. Soruşturmalar devam ettiği için hedefimiz odur; aydınlığa çıkmayan bir şey kalmasın. Esas itibariyle bir çok şey aydınlandı.” ifadelerini kullandı. Habertürk’ün haberine göre Başsavcı Kocaman, “Darbe teşebbüsünden bu yana 33 dava açtık. 3 bin 940 sanık yargılandı. 2 bin 772 tutuklu var. Dosya sayımız 11 bin 325, şüpheli 57 bin 565, tutuklu 9 bin 271dir. Bütün soruşturmalarımızı tamamladık. Darbeye karışan, karıştığı düşünülen bütün sanıklarla ilgili soruşturmalarımızı tamamladık” dedi. 

Etiketler: 15 temmuz
Okunma Sayısı: 2068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı