"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'da 4 eğitim kurumuna daha kayyım atandı

21 Nisan 2016, Perşembe 14:56
Ankara'daki 'paralel yapı' iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Akasya Eğitim Hizmetleri AŞ bünyesinde faaliyet gösteren 4 özel eğitim kurumuna, 'paralel yapı'ya finansal destek sağlandığı iddiaları üzerine kayyım atandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde ''paralel yapı'' iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Akasya Eğitim Hizmetleri AŞ bünyesinde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarına kayyım atandı.

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığının talebiyle Fatih Mahallesi'ndeki Samanyolu İlk ve Ortaokulu, Samanyolu Fen ve Anadolu Lisesi, Samanyolu Kız Öğrenci Yurdu ile Tomurcuk Anaokuluna, mahkemece kayyum görevlendirildi.

Kayyım olarak atanan mali müşavir Nafiz Çavdar, hukuk müşaviri ve eski CHP İlçe Başkanı Ünal Ecer ile eski TED Polatlı Koleji Müdürü Erdoğan Özmen'in de aralarında bulunduğu heyet göreve başladı, okullarda eğitime ara verilmeden devam edildiği belirtildi.

Söz konusu kararın,''paralel yapı''ya finansal destek sağlandığı iddiaları üzerine alındığı öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1813
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı