"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Ankara’da moraller bozuk’

13 Eylül 2017, Çarşamba 23:09
Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti öncesi eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında tutuklama kararı çıkartılmış olması dolayısıyla Ankara’da morallerin bozuk olduğunu yazdı.

Selvi, hükümet cephesinde, operasyonun Zafer Çağlayan’la sınırlı olmadığının düşünüldüğünü ifade etti. Reza Zarrab dâvâsında üzerindeki gizlilik kararı kaldırılmayan 126, 200 ve 289 sıra numaralı dosyaların içeriğinin bilinmemesi nedeniyle herhangi bir Türk yetkili hakkında yeni tutuklama kararları çıkartılabileceği belirtilirken, Ankara’da da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “ABD’nin elinde Zarrab’la ilgili nelerin olduğu merak ediliyor. Çünkü Çin işkencesi gibi her duruşmada mahkemeden Türkiye’nin canını acıtan yeni bir karar çıkıyor” diye yazdı. 

Tek hedefleri Erdoğan

Selvi’nin ‘ABD’den satır arası Zarrab mesajı’ başlıklı köşe yazısının ilgili bölümü şöyle: “ABD’liler Reza Zarrab dosyasına uzun süredir çalışıyorlar. Zafer Çağlayan ismini yeni duydukları söylenemez… Bir anlamda 17-25 Aralık’ın bir kâbus gibi Türkiye’nin üzerine çökmesi hedefleniyor… 17 Aralık’ın ABD versiyonu oynanıyor. Tek hedefleri Erdoğan. Operasyonun Zafer Çağlayan’la sınırlı olmadığı düşünülüyor. ABD’liler satır aralarında, “Bu iş siyasî koruma olmadan yapılamaz” mesajını vermeyi ihmal etmiyor. Ankara şimdi Zarrab fotoğrafının arkasındaki büyük resme odaklanmış durumda.”

***

Okumak için tıklayınız:

“Yolsuzluk dosyalarını, içimize sindirmemizin istenmesi içimize sinmiyor”

Zarrab: Suçsuzum

‘Dâvâların siyaseti şantajla baskı altına almasından korkarım’

Reza Zarrab'ın 'serbest bırakıldığı' iddiası

Çakırgil: ‘Pis kokular geliyor’sa Amerika’ya gitmemeli

Kılıçdaroğlu'ndan Çağlayan açıklaması: "Utanç verici"

ABD'den Çağlayan için tutuklama kararı

Yeni gelişme: ABD'den eski Bakan Çağlayan ile ilgili flaş karar!

Hâkim Berman: Yeni iddianame dâvânın seyrini değiştirdi

Zafer Çağlayan ile ilgili bir açıklama da Erdoğan'dan

Etiketler: abdülkadir selvi
Okunma Sayısı: 9679
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı