"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'daki saldırıda ağır yaralanan öğretmen öldü

16 Ekim 2015, Cuma 11:30
Ankara’daki canlı bomba saldırısında yaralanan öğretmen Ata Önder Atabay, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Ankara’da 99 kişinin öldüğü kazayla ilgili bir acı haber daha geldi. Canlı bomba saldırısında ağır yaralanan Eğitim-Sen üyesi Malatyalı öğretmen Ata Önder tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde öldü. 

Mersin'de öğretmenlik yapan ve Malatya’nın Hekimhan ilçe Belediye Başkan Vekili Emin Kılıçaslan’ın yeğeni olduğu öğrenilen Atabay’ın bu ilçede defnedileceği öğrenildi. 

Eğitim-Sen'in, Twitter hesabından yapılan açıklamada "10 Ekim'de ağır yaralanan öğretmen arkadaşımız Ata Önder Atabay'ı bu sabah tedavi gördüğü hastanede kaybettik! Acımız daha da büyüdü..." ifadeleri kullanıldı.

Okunma Sayısı: 3940
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı