"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara emniyeti'nde operasyon!

21 Ekim 2014, Salı 09:13
Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan yasa dışı dinlemelerle ilgili operasyon kapsamında bazı adreslerde arama yapılıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yasa dışı dinlemelerle ilgili olarak emniyetteki "paralel yapı" iddialarına yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında18 adreste arama yapılıyor.

FUAT AVNİ BUNU DA YAZMIŞTI

Daha önceki yasa dışı dinleme operasyonlarını gözaltılardan saatler önce yazan Twitter fenomenlerinden Fuat Avni, gece saatlerinde attığı tweetlerle bu sabahki operasyon hakkında bilgi verdi. Fuat Avni'nin Twitter hesabından atılan tweetlerde ''Ömer Altıparmak ve Lokman Kırcılı gözaltına alınacak'' ifadeleri yer aldı.

Okunma Sayısı: 1137
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı