"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara protokol yolunda şüpheli çanta paniği

19 Kasım 2015, Perşembe 13:09
Ankara’da protokol yolu olarak bilinen caddenin kenarındaki ağaçlık alana bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.

Olay, öğle saatlerinde protokol yolu olarak bilinen İrfan Baştuğ Caddesi, Altınpark duvar dibinde yaşandı. Ağaçların arasındaki şüpheli çantayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine karakol ekibi sevk edildi. Çevre güvenliği alan polis, vatandaşları bu alana yaklaştırmadı. Kısa bir süre sonra bölgeye gelen bomba uzmanları hemen çalışma başlattı. Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı çantaya fünye yerleştirdi.

Bu sırada cadde trafiğe kapatıldı. Gerekli tedbirlerin alınmasıyla şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Patlatılan çanta boş çıktı. Kapatılan cadde yeniden trafiğe açılırken, emniyet güçleri ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı. 

Okunma Sayısı: 1663
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı