"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara Valiliği: Yol kenarına atılmış el bombası, silah ve patlayıcı bulundu

25 Şubat 2016, Perşembe 13:19
Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Jandarma ihbar hattına yapılan bir ihbar sonrasında aralarında Bixi, Kaleşnikof, el bombalarının da bulunduğu silah ve patlayıcı madde bulundu.

Yol kenarına atılı vaziyette bulunan mühimmatın kim ya da kimler tarafından oraya bırakıldığına dair çok yönlü inceleme başlatıldı.

Ankara Valiliği’nden yapılan yazılı açıklama şu şekilde: “25.02.2016 Perşembe günü Jandarma ihbar hattına (156) yapılan bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce eski Samsun yolunda, Jandarma arama noktasına 800 metre mesafedeki yan yolda yapılan arama tarama çalışması neticesinde;

1 Adet Bixi

1 adet Kaleşnikof 

2 Adet El Bombası

287 Adet Bixi Mühimmatı

120 Adet Kaleşnikof Mermisi (4 Şarjör içerisinde)

4 Adet Fünye

2 Patlatma Düzeneği

3 Poşet Patlayıcı Madde olduğu değerlendirilen malzeme, yol kenarına atılı vaziyette bulunmuştur. 

Konu ile ilgili incelemelere çok yönlü olarak devam edilmektedir.”

Okunma Sayısı: 1891
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı