"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara ve 6 ilde elektrikler kesilecek

25 Kasım 2015, Çarşamba 18:18
Ankara’nın 10 ilçesine ve Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ın bazı semtlerine, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Kasım Cumartesi günü elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. 28.11.2015 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında Başkent Elektrik Dağıtım Bölgesinde enerji verilemeyecek il ve ilçeleri açıkladı. Açıklamaya göre; Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ın bazı semtlerinde, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Kasım Cumartesi günü elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Ankara’nın Akyurt, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Polatlı, Pursaklar ve Sincan ilçelerine planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında saat 09.00-18.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Okunma Sayısı: 1631
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı