"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Annem artık yalnız değil!

03 Kasım 2017, Cuma 11:14
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından tutuklanan ve bir yıldan fazla süredir önce hücrede sonra tek kişilik koğuşta tutulan eski HSYK Genel Sekreter Yardımcısı ve Anadolu Hâkimi Neslihan ekinci’nin yanına tutuklu bir ev hanımı konularak yapılan muameleye kısmı de olsa son verildi.

Annesiyle dün görüş gerçekleştiren kızı zeynep Rana ekinci’den aldığımız bilgilere göre annesinin yanında artık bir koğuş arkadaşı var. Geçen hafta gazetemizde “Annem aklını kaybetme noktasına geldi” başlığıyla z. Rana ekinci’nin çığlığına yer verdiğimiz yayının ardından bu gelişmenin yaşanması umut verici bulundu. Aylar sonra ilk kez sevindirici bir haber aldığını söyleyen Rana ekinci, “İlk kez iyi haberli bir Perşembe. Annem artık tek değil yanına bir kadın vermişler 2, 1’den iyidir… Sevimli bir ev hanımıymış beraber temizlik yemek yapıyorlarmış kadıncağız başta korkmuş tabi azılı kriminal annemin yanına verildiği için neden ben? olmuş doğal olarak koğuştan 2 kişiliğe geçmekte tecrit, ama denk gelmiş galiba anlamadım orasını, ama annem artık yalnız değil. Sanırım şu an bir cezaevinde olabilecek en mutlu insanım” şeklindeki cümlelerle mutluluğunu paylaştı.

Hâkim anne ve babası tutuklu olan Zeynep Rana Ekinci, daha önce bir yıldan fazla süredir annesine kitap dahi verilmeden ve yazılı bir karar bulunmamasına rağmen tek başına tutulduğunu belirterek, annesinin ciddî psikolojik sorunlar yaşadığını söylemişti.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3953
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Adil

    4.11.2017 00:45:25

    Rabbim ne olur yardımın gelsin.dayanacak hal kalmadı...

  • adil kilic

    3.11.2017 22:04:36

    sanki azılı suçlu bunlar.Ama ALLAH in da bir cezası var.ZALIMLER icin

  • Tolstoy

    3.11.2017 17:49:01

    Kitap bile vermemek, nasıl bir vicdansızlıktır ki, tarihte anlatılan kıssaların yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Zulüm var, zulüm yapan ne yaptığını bilmiyor, zulme uğrayan neden zulüm gördüğünü bilmiyor, insanlar kulaklarını kapatmış, sorumlu durumunda olan medyadaki insanlardan ses seda yok. Allah mazlumların yüzünü bir an önce güldürsün, bir an önce ailelerine kavuşsunlar İnşallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı