"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Antalya merkezli 30 ilde 99 adrese operasyon: Gözaltı sayısı 61'e yükseldi

14 Aralık 2017, Perşembe 18:11
Antalya merkezli 30 ilde, Gülen Hareketi soruşturmasında gözaltı sayısı 61'e yükseldi.

Antalya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, haklarında gözaltı kararı bulunan şüphelileri yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar kapsamında 11 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 61'e çıktı.

Gözaltına alınanlar arasında bir muvazzaf üsteğmen, 7 muvazzaf teğmen, 26 muvazzaf astsubay, görevden uzaklaştırılan 6 astsubay, açığa alınan bir tabip teğmen, askeri okul ve Polis Akademisi ile ilişiği kesilen 18 öğrenci, bir sivil memur, bir de doçentin bulunduğu öğrenildi.

Gülen Hareketinin gizli askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında dün 30 ilde belirlenen 99 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 50 şüpheli gözaltına alınmış, Gülen Hareketi sorumlularının memur, subay ve astsubaylarla haberleşmek için "ardışık arama yöntemini" kullandıkları tespit edilmişti.

AA

Etiketler: antalya, operasyon, gözaltı
Okunma Sayısı: 2350
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı